GentooX, GNU/Linux per Xbox

Ahir precisament estava comentant (amb en Sergi) la possibilitat de construir alguna mena de servidor barat et voilà!, qu hi ha més barat ara mateix que una Xbox?
Més barat que una Epia i gràcies a la Gentoox, estic segur que molt més ràpida…

Eps, que consti que he dit més barat, no més petit.

6 comentaris a l'entrada “GentooX, GNU/Linux per Xbox”

 1. Anònim ha dit:

  Ja era hora ! per fí ! A-le-luia ! Em vas dir que no a la e-tech, que totalment anti-microsoft… i jo… que no ! que si la compres, com que hi perden calers per cada màquina venuda, doncs ajudes a qu en perdin més! També que l’equivalent comprat a peces era mes barat perque havieu fet uns càlculs… Vaig comentar també lo de la gentoox que ja hi era llavors també i res. I ara surt aquesta noticia ?

  Recomano tenir teclat i rata USB, jo ja em vaig pillar els pack barato de 18 de pricoinsa fa temps per la meva xbox, ja que norlament teclat USB + rata USB passen dels 40 ja que tots son de marca. s una mica pal anar amb el teclat virtual, no pots fer res perque vas mes lent que escrivint en un mòvil.

  Per cert, la meva xbox ja té també un Maxtor de 120 GB casi ple ja de divx, jocs, mp3, emuladors de psx N64 mame…, la gentoox instalada i ja només m’en queden 15 de lliures pobre de mi 🙁

  Per cert, aqui http://www.elotrolado.net/showthread.php?s=&threadid=173209 hi surt un “petat” al media markt de girona comprantse-la i destripant-la (3 pagines de fotos). Costa 199 pro aquesta valia 229 perqu es transparent i té 2 “mandus”

 2. Anònim ha dit:

  Per petit i barat, un Open Brick [openbrick.com]
  No és tan barat com una Xbox, però el Jean Paul Smets Solanes em cau millor que el Bill Gates, així que abans pujaria el seu negoci que baixar el del Bill, ;op

 3. Anònim ha dit:

  Un petit aclariment: no en tinc cap de Xbox.

  Dit això ho he possat com la sol·lució més barata, no és ni de bon tros la millor. I no ho és pq. el primer que has de fer és instal·lar-hi un “modchip” (il·legal) quan l’ideal serià que ja de fabrica funciones tot.
  Bàsicament, només el penso utilitzar com a servidor, ni jocs, ni divx, ni res més. Per tant la que he mirat és la més barata de totes, tampoc no necessito ni 120 Gb. de disc dur, ni molt menys la “Special Edition” pq. es tragui tota mena de jocs “pirates”. Evidentment si comprés jocs estaria amortitzant la compra i llavors en “Bill” si que hi guanyaria peles. Cal dir que els jocs que utilitzo m’els compro, igual que les pel·licules. Bé de fet els jocs et puc dir que són tots per GNU/Linux (amb la gloriosa excepció del mític X-Plane, que funciona de meravella amb el WineX [CVS]).
  De fet m’agradaria preguntar-vos una cosa, que és l’unic que m’impedeix triar la Xbox com a opció vàlida per a mi, és possible possar-hi una altre tarja de xarxa (suposo que haurià de ser una USB) ?
  Sí això no és possible, en lloc d’un Openbrick (que és molt car), m’inclinaria per adquirir una placa Via (una 10000) i muntar-ho a peces que és més barat (tot i així ja s’en va cap als 300).

 4. Anònim ha dit:

  Té tarja de xarxa 10/100 de srie. La special edition no es per jugar a tots els jocs pirates, simplement val 29 euros més perque es transparent i amb 2 commandaments.

  Posar el modxip no és il.legal. Les bios que porten dins els modxips si que són il.legals ja que porten codi firmat per microsoft la majoria. Hi han un prell o 3 de bios linux que són legals per la gent de linux. Fins hi tot ho ha un mtode, una mena de error que permet carregar linux sense modxip, pro es mes complicat que posarni un. Si tens un Peugeot per exemple, és il.legal posari una pioneer si no en tenia ? NO

 5. Anònim ha dit:

  Ara mateix estic especulant amb la possibilitat d’utiltizar una tarja de xarxa USB, (http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=13) com a segona tarja de xarxa, ja que sembla que els adaptadors que porta pels comandaments, són connectors USB pràcticament estandard (és requereix un adaptador, però fet l’adaptador sembla que fins i tot accepta concentradors USB), no sé seria qestió de mirar-s’ho…. 🙂

 6. Anònim ha dit:

  Potser t’interessen aquests posts:

  http://forums.xbox-scene.com/index.php?act=ST&f=41&t=63128&hl=usb,and,network&s=3a5f6303bb008b7bc4f4722ba18c2d3b
  http://forums.xbox-scene.com/index.php busca USB AND network als forums, potser trobes algo,

  Els adaptadors mando-USB femella costen 6 euros cada un, amb un ja fas i li poses hub usb.
  http://195.219.130.6/satkit/tienda/contenido/productodetallado.asp?Codigo=755&ss=1

  També et rocomano els foro de “scene” de xbox de elotrolado en castellà, tot hi que no es tant especific i avançat com l’anterior: Cuestiones técnicas sobre las aplicaciones de la scene y modificaciones hardware en la xbox. http://www.elotrolado.net/forumdisplay.php?s=&forumid=79

  http://xbox-linux.sourceforge.net/index.php

  Un cop xipejada la xbox, se li posa un substitut del “dashboard” original al disk dur i arranca com a servidor de ftp de tal manera que tot ho envies per FTP des del teu pc al seu disk dur a 8 MegaBytes/s siguin jocs, sigui la mandrake 9, la gentoox , la suse8 de pc que amb un truc també s’hi pot instalar, i dues més o 3 que hi han.