Rplica de Gentoo a Caliu

La rplica de Gentoo, ja funciona. s una rplica completa. Per poder usar-la només haureu d’afegir http://ftp.caliu.info/pub/distribucions/gentoo/ a l’ordre GENTOO_MIRRORS (a /etc/make.conf o /etc/make.globals).

3 comentaris a l'entrada “Rplica de Gentoo a Caliu”

 1. Anònim ha dit:

  Desde Gentoo no recomanen modificar el “make.globals”. El make.conf esta per aquestes coses.

 2. Anònim ha dit:

  Gràcies per donar suport a una distribució com la gentoo!!! Doncs tot i que encara no som gaires usuaris, és una bona inversió de futur 😛

  Salut i seguiu així!!

 3. alan2 ha dit:

  no soc massa expert, es podria aconseguir un manual en català de una instal·lació pas a pas, he mirat el manual amb angles i no m’aclaro massa. Se que Gentoo es una bona proposta, el rendiment del sistema es molt superior a les altres distribucions, que instalen per defecte moltes coses que no utilitzem.

  Endavant!