Microsoft: ”La seguretat és el primer”

Com és natural, mai de la vida se’ns acudiria dir on es pot trobar més informació al respecte.Doncs sembla que potser ben bé el primer no. Com informen a Securitytracker s’acaba de descobrir un greu forat de seguretat al Hotmail que permet bàsicament canviar la contrasenya de qualsevol compte “Passport” per una altre, tireu-li imaginació al que es pot arribar a fer…
El millor del cas és que sembla que la persona que l’ha descobert s’ha intentat possar en contacte, sense xit, reiteradament, amb Microsoft i sembla que no li han fet massa cas.

4 comentaris a l'entrada “Microsoft: ”La seguretat és el primer””

 1. Anònim ha dit:

  No hi ha res com fer saltar la llebre per arreglar els problemes… hores d’ara i surt això:

  Restablecimiento de contraseña bloqueado

  Microsoft .NET Passport ha bloqueado temporalmente su cuenta para intentar evitar que otros usuarios adivinen u obtengan su contraseña. Inténtelo más tarde o póngase en contacto con el Soporte al cliente de MSN Hotmail.

 2. Anònim ha dit:

  Jo em pensava que només erem lliures de pagar més!!!
  http://msn.vnunet.com/Analysis/1140513

 3. texas hold'em ha dit:

  texas hold’em
  One can generally say this about men: that they are ungrateful, fickle, simulators and deceivers, avoiders of danger, greedy for gain; and while you work for their good they are completely yours, offe

 4. alba ha dit:

  algu sap la meva contrasenya del msm i s’hi posa cada dia i fica coses dolentes de mi al nik i parla amb els meus amics de mala manera. Us agrairia que em poguessiu ajudar a solucionar el meu problema el més aviat possible.

  Moltes gràcies, atentament de ALBA