ClusterKnoppix

… és configurar la tarja de xarxa i esperar que els ordinadors tot sols es vagin trobant.

He fet unes proves amb 4 ordinadors (Athlon funcionant a 2100, 1600 i 800 Mhz respectivament, ah! i un Pentium II) i l’OpenOffice. Posat a compilar-lo, ha trigat cap a unes 10 hores en l’Athlon 800, 4 hores i 23 minuts utilizant el distcc i 2 hores i 48 minuts(!!!) utilitzant el ClusterKnoppix (OpenMosix).Si fins ara no us heu “atrevit” mai a provar un cluster, aquesta pot ser una bona alternativa.
Amb ClusterKnoppix podem construir-nos un “cluster” de una forma ben senzilla.
Utilitza OpenMosix o sigui que l’únic que haurem de fer…

2 comentaris a l'entrada “ClusterKnoppix”

 1. Pau ha dit:

  Hola. Jo he fet el treball de recerca d’enguany sobre un Cluster amb OpenMosix, format per 5 PC 133mhz, dels quals 4 arrancaven sense disc dur (diskless) i el cinqué feia de servidor. Tot amb Debian, i amb métodes manuals (res de clusterKnoppix xD).
  El treball consta de un estricte seguiment de tots els passos que segueixo, si a algú li interessa que m’envii un mail.

 2. Oriol Pineda ha dit:

  Hola Pau,

  Ja fa una temporadeta que m’estic barallant amb muntar un cluster (16+1) amb nodes diskless, i no acabo d’aconseguir-ho. M’aniria molt be veure el teu treball de recerca. Malauradament, no se com enviar-te un correu, així que deixo el meu:
  opineda(arroba)ub(punt)edu

  Gràcies per l’ajuda