Acusen a ESR de manipular el ”Jargon File”

A bones hores se’n donen compte, podríem dir, perqu amb els anys que fa que s’encarrega del seu manteniment… Jo gairebé asseguraria que això deu ser una maniobra del seu sempitern enemic en Richard M. Stallman (un que va ser fabricat en un laboratori), ja sabeu “pare Programari Lliure vs pare Codi Font Obert”. Fins i tot, ja s’ha propossat una nova escala per mesurar l’ego de les persones (com no, anomenades ESRs).
Jo crec que millor que vagin a “Celebrity Deathmatch“, si fins i tot els hi he trobat un expert en el tema violncia per fer-los d’àrbitre…Aquí teniu la foto del presumpte culpable (compte pot ferir algunes sensibilitats…).
Doncs bé, anem a pams, recentment ESR (Eric S. Raymond) ha estat acusat de manipular el Jargon File (altrament anomenat “The New Hacker’s Dictionary”), per tal d’adaptar-lo a les seves preferncies particulars.

Els comentaris estan tancats