CELF ”Consumer Electronic Linux Forum”

Per cert, no vull ser dolent, els BMW no és penjaven… només s’aturava la bomba de la gasolina… VISCA EL WINDOWS!!! Podrien dir els de Microsoft que això serveix per reduir l’escalfament global?Heus aquí una notícia que ha passat sense massa pena ni glòria per diversos mitjans de comunicació però que considero d’una importància cabdal pel futur del GNU/Linux i ben aviat veureu per qu.
Recentment, diverses empreses (ehem, multinacionals, potser seria millor?), han fundat el CELF que pretén ser un fòrum obert per tal de definir i fomentar la implementació del GNU/Linux en els electrodomstics que utilitzem habitualment. La notícia, a més, tira per terra definitivament les aspiracions de Mr. Gates i el seu Windows CE (algú s’en recorda dels BMW que es “penjaven” ?).
No em direu que la llista de “noms” no és realment impressionant, només em queda per preguntar una cosa… es podrà apuntar al “Linux Counter” la gent que tingui una rentadora que funcioni amb GNU/Linux?

1 comentari a l'entrada “CELF ”Consumer Electronic Linux Forum””

  1. Anònim ha dit:

    Hi ha rumors a la xarxa de que Linux també pot ser perillós per a empreses “sries” « Personal Assistant [tira.escomposlinux.org]», o que amb un mal administrador pot fer males passades per a San Valentin [tira.escomposlinux.org].