Linus parla de demandes

L'”entrevista” original a CRN.En Linus ha concedit una entrevista a una revista americana on parla dels possibles problemes del Linux amb la llei (americana).

Us tradueixo una resposta:

CRN: Són temps estranys considerant que el Linux comença a construir negoci.

Torvalds: Però això és el que fa que no siguin temps tan estranys. No puc dir que esperés que SCO demandés IBM. Però vull dir que era clar que en el “clima de negoci USA” quan hi ha prou diners surgeigen les demandes. No és una qestió de “si” sinó de “quan”. I la majoria de jurisprudncia es resolen favorablement. Aquesta ha tingut molt ressó a la premsa perqu Linux finalment és suficienment gros com perqu la gent decideixi que és més fàcil fer diners demandant algú que fent servir Linux. Al final, no és tan sorprenent que una empresa com SCO faci una demanda. El seu negoci era zero i estava perdent diners.

1 comentari a l'entrada “Linus parla de demandes”

  1. Anònim ha dit:

    Als EUA és normal el comprar marques de renom per a ampliar la cartera de compradors y conar polivalncia als productes pròpis. Al món del programari això no és cert, o almenys del tot aplicable i els de SCO s’hi han picat els dits. Ho potaven molt bé quant a inversions i fer-se un nom de qualitat però clarament no ha estat a l’alçada dels esdeveniments.