On anirem a parar? Tots a la garjola!!!

Sobretot no us perdeu aquest últim enllaç, es veu que per fi han trobat l’autntic enemic els ultra-dretans nord-americans, són l’Unicef, Amnistia Internacional, Greenpeace, … mireu-vos la llista. Em sembla que sobren els comentaris. :(Tot i continuant amb el tema de moda aquest estiu, les demandes, no estaria de més fer una breu reflexió sobre l’estat d’istrionisme al qual estem arribant.
Des de la demanda de les 32 acusadores i les 10 gigues (tremoleu tots aquells “delinqents” que se us hagi acudit utilitzar algún programa P2P per descarregar alguna distribució de GNU/Linux), passant per la demanda de DirecTV a tots aquells posseïdors d’un lector de targetes (terrible arma!) fins a la ja fastiguejant demanda d’SCO.
El millor del cas és quan ens posem a reflexionar sobre el tema. Podem arribar a conclusions realment esfereïdores, que potser tots som uns delinqents? Quins són els perills “ocults”, que s’amaguen darrera l’últim “gadget” que ens hem comprat per tal de copiar el que fins ara podíem amb el nostre venerat VHS?
No us perdeu els comentaris (tant al Barrapunto, com al Slashdot), són alliçonadors.
Altrament, que podem esperar? Amb els exemples que emplenen cada dia les nostres vides. I que no podreu negar que són els preferits d’alguns dels nostres dirigents…

1 comentari a l'entrada “On anirem a parar? Tots a la garjola!!!”

  1. Anònim ha dit:

    No és un lector de targetes , sinó un programador de targetes (crec), encara que això no canvia el fons de la qestió.

    Acabo de descobrir un text [www.goingware.com] una mica massa ianqui, però molt més positiu que la majoria que he llegit sobre els abusos de les discogràfiques/estudis i com engegar-los a dida.

    La idea d’ iRate Radio [irate.sourceforge.net] està molt bé. Ara faltaria que no calgués un java no lliure per executar-lo, i que funcionés amb .ogg