S’acosta el final per a SCO

El que és més interessant i ens pot donar una pista interessant del que en realitat està passant és un dels comentaris que podem trobar al Slashdot d’un petit inversionista que s’ha adonat d’un petit detall, mireu en aquesta pàgina on podreu veure com va el ritme de ventes de les accions de SCO i qui les està venent.
A veure si al final els de SCO passaran a la història, però dels estafadors…Sembla que SCO està arribant a les últimes conseqncies i ha amenaçat fins i tot el govern dels EUA, a Tivo i possiblement a vosaltres també.
Suposo que ja heu pogut llegir la notícia. Jo no he tingut ni ganes de posar-la, perque em sembla una autntica bestiesa tot el rotllo aquest que han muntat amb les llicncies DVAQPNHV (de vés a saber que, perque no ho pots veure, he, he).

Els comentaris estan tancats