windowsupdate.com funcionant amb GNU/Linux?

També podreu notar, els més avesats, que hi ha una cosa falsa en el Netcraft, que serà? El GNU/Linux o el Microsoft-IIS/6.0… vés a saber si potser n’han fet una versió per GNU/Linux. 🙂
De fet, com ja sabreu, es pot enganyar qualsevol sniffer que miri quins programes utilitzem al servidor passant-li noms falsos… de fet, els de Microsoft també ho saben i si no us ho creieu compareu microsoft.com amb hotmail.com.
A veure quin creieu que és el de debò i quin una bola.Ara mateix, a aquestes hores de la nit, windowsupdate.com està funcionant sota GNU/Linux. Bé, per explicar-ho una miqueta, no cal que patiu: els de Microsoft no han vist la llum (ni al ritme que van la veuran mai!). s que estan en preparació pel super-atac que han de rebre del cuc Blaster i han decidit començar a traslladar dominis per tal de fer front a l’atac (i perqu aquesta tarda un altre atac ja els ha penjat els servidors, hehe).

1 comentari a l'entrada “windowsupdate.com funcionant amb GNU/Linux?”

  1. Anònim ha dit:

    A the regsiter [theregister.co.uk] diuen que és cosa del seu ISP que té alguna cache en linux i no sé quina història.