Problemes d’accés al servidor resolts

… tot i que la màquina de Caliu no s’ha vist afectada (només faltaria) el fet és que els administradors van optar per començar a desconnectar trams de la xarxa per tal de minimitzar els efectes del “cuquet”.
Des de Caliu us demanem disculpes i us informem que totes les rpliques ja s’estan actualitzant i que a més tardar aquest vespre ja tornaran a estar totes al 100%.
També aprofitem per informar-vos que properament ampliarem l’ample de banda a la màquina de Caliu així com la capacitat (uns 200Gb. més)… ben aviat veureu per qu…Sembla que, per fi, s’han resolt els problemes d’accés a la màquina de Caliu. Un malaurat cuc (imagineu-vos vosaltres mateixos quin és) ha afectat bona part de les màquines de la xarxa on es troba la de Caliu…

Els comentaris estan tancats