Gnome 2.4 alliberat!!!

D’altres novetats menors però que faciliten (i molt!) l’ús d’aquesta nova versió són el nou panell i el nou tractament de les icones a l’escriptori (s’ha acabat haver de “caçar” les icones de la xarxa per l’escriptori!). També us passo una galeria amb captures de pantalla per que veieu la “cara” que fa el nou GNOME.L’última versió de Gnome (la 2.4) ja ha estat, per fi!!!, alliberada. Com no, aquí teniu la pàgina oficial, així com el llistat de novetats. Entre les més destacades, gravació de CD-ROM integrada amb Nautilus, la inclusió d’onze nous programes (com ara el GOK i el Gnopernicus) la majoria d’ells destinats a facilitar l’ús del Gnome per part de persones discapacitades o amb dificultats de mobilitat. A més, com no… el navegador per defecte ara és l’Epiphany.

Els comentaris estan tancats