Reunió pel proper cap de setmana

També hi ha altres temes pendents (més avorrits, ja ho sé, però a veure si els liquidem ja d’una vegada), suposo que en Xavi és passarà (o sigui que si algú vol saber com està el tema de les patents doncs es podrà informar).Per cert, en Miquel ha posat a punt una altra beta de la Knoppix en català: la podeu descarregar a http://ftp.caliu.info/pub/caliu/distros/knoppix-ca, recordeu que encara està en fase de “proves”.Aquest dissabte tindrà lloc la primera reunió de Caliu (un cop ja hem passat les vacances d’estiu). El tema estrella serà la Knoppix en català. Si esteu interessats a col·laborar en el projecte, passeu-vos per la reunió.
El lloc i l’hora, els de sempre: a davant de la guixeta d’informació del metro a l’estació de Sants, de les 17:00 a 17:30. Després ens podreu trobar al Meson de Vaz (és a escassos 50 metres de l’estació, al carrer Vallespir). Si està tancat per obres, estarem al bar del costat.

Els comentaris estan tancats