Microsoft pateix els efectes de les patents

Ja podeu imaginar qu vol dir això: ja que l’IE està integrat amb el Windows… de totes maneres, no crec que els preocupi massa el tema als de Microsoft, tenint en compte que no és que hi inverteixin massa en l’IE, tot i que és el navegador més popular.Tot i que Microsoft hi està a favor, de les patents, sembla que aquest cop els tocarà el rebre. Eolas l’empresa que s’ha fet famosa per doblegar Microsoft en un judici sobre patents, no es vol conformar amb l’indeminització econòmica que els ha pertocat i hi vol anar més enllà. De moment, ha demanat a Microsoft que deixi de distribuir l’Internet Explorer, o que si no vol fer-ho que comenci a pagar royalties…

1 comentari a l'entrada “Microsoft pateix els efectes de les patents”

  1. Almogaver ha dit:

    Sembla que aquests de l’empresa Eolas [www.eolas.com] són uns espavilats (bé, un de sol). Microsoft esgrimeix el fet que la tecnologia de plugins ja la incorporava el navegador Viola [www.xcf.berkeley.edu] anteriorment a la patent de Eolas, i aquesta vegada sembla que és veritat. Probablement si els navegadors no puguessin portar plugins, tots hi sortiríem perdent.