Knoppix a la FiberParty 2003

…, si voleu col·laborar o si senzillament voleu estar informats de les últimes novetats sobre aquest projecte, us hi podeu subscriure anant a http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/docscaliu-knoppix.Aquest proper dissabte dia 25 a les 10:00 del matí i en el marc de la FiberParty 2003, es durà a terme una xerrada sobre la Knoppix. La xerrada anirà a càrrec de Pep Ciureneta i Diego Campanario (LinuxUPC). Tots aquells interessats en el projecte Knoppix (i especialment en el projecte de localització al català), no dubteu a passar-vos-hi per tal de coneixe’ns una mica.
A més, és repartiran 50 còpies de la Knoppix en català entre tots els assistents a la xerrada i també s’en repartiran 500 més entre tots els assistents a la FiberParty (tot això gràcies al patrocini de Pricoinsa).
També aprofitem per informar-vos de la inauguració de la llista de correu del projecte…

Els comentaris estan tancats