Alliberada la primera versió de Fedora Core

Recordeu que la Red Hat no la traduïa ningú al català?
Doncs ara, la Fedora també es pot traduir a qualsevol idioma, com podeu veure a la pàgina de traduccions i a la pàgina d’inscripció com a traductor. Tot comença ara, com aquell qui diu, així que és un bon moment per a muntar un grupet de traductors per a traduir-la, oi?La primera versió de la Fedora Core, o la nova Red Hat suportada per la comunitat, ha estat alliberada. Com és costum tradicional, ja podeu començar a escalfar les gravadores i a córrer pels servidors a veure quin va més ràpid. Alternativament, podeu utilitzar el Bittorrent.

1 comentari a l'entrada “Alliberada la primera versió de Fedora Core”

  1. Anònim ha dit:

    En Xavier Caballe ha publicat una mini-guia sobre la instal.lació de la Fedora. La podeu trobar aquí [www.caballe.com]