Biadix 1.0

…amb qu treballen la majoria de centres escolars. El sistema GNU/Linux que fan servir estalvia costos perqu les seves llicncies són gratuïtes i no com les d’altres sistemes operatius. L’institut és pioner en el funcionament i no només això sinó que facilita als alumnes que es puguin instal·lar el programari a casa seva. L’escola ha editat 1.300 CD per a l’alumnat i professors, que inclouen més de 900 programes de tota mena”.
Només ens resta dir que volem més escoles i instituts com aquest a Catalunya. 😉

Podeu descarregar la ISO a: https://personal.biada.org/~amirabete/biadix_cd.isoCom podem llegir a la web del AEIC: “Els professors d’informàtica de l’institut Miquel Biada de Mataró han apostat perqu tots els ordinadors del centre funcionin amb programari lliure en lloc de qualsevol versió lliure de Microsoft, …

Els comentaris estan tancats