Pagar per fer servir FAT

A la nota fan referncia a les quatre patents de programari que tenen concedides als USA sobre el tema en concret i una altra que tenen demanada.
També parlen dels sistemes incrustats (embedded), en clara disposició a adoptar GNU/Linux com a estàndard, i diu que els podrien arreglar el preu.
En la meva modesta opinió, més pedres a la seva pròpia teulada.Microsoft pensa fer pagar qualsevol fabricant que comercialitzi aparells que facin servir el sistema de fitxers FAT de M$.
Concretament, 0,25 $ per cada tarja de memòria, càmara digital, disc dur amb Windows preinstal·lat, reproductor MP3, etc. Es conforma amb 250 000 $ per cada empresa, podeu comptar (Sony, Olympus, Canon, Nikon,…).

1 comentari a l'entrada “Pagar per fer servir FAT”

  1. Anònim ha dit:

    s el que passa quan no es llegeixen les llicncies, primer t’ho deixen fer servir i després te la claven fins l’os. També cal apuntar que la patent per al sistema de fitxers FAT ja ha expirat (crec que data del 197*) i que Microsoft sols vol cobrar per unes suposades millores (és el que passa quan es fa en codi tancat) patentades que hi ha anat afegint. Mira per on està el negoci. Certes patents poden durar per sempre. Ja, ja, ja…