Acta de la reunió de 21 de desembre de 2003

Amb l’assistncia de Francesc Genové, Rafael Carreras, Xavi Drudis, Miquel Chicano, älex Muntada i Fermí, es van decidir els segents assumptes:

COMUNICAT
El Francesc redactarà una nota pel nou conseller de Departament dUniversitats Recerca i Societat de la Informació (DURSI), Carles Solà, una vegada es llegeixi tot el pacte de govern de la Generalitat de Catalunya, per tal de preguntar com es duran a terme els avenços en lús del programari lliure a lAdministració i en altres àmbits.

XERRADES
En Fermí i en Francesc shan ofert a fer xerrades, si ens en demanen, i qui vulgui, tingui una certa experincia i alguna xerrada preparada, també ho pot fer. Farem un apartat a la pàgina web, on ens oferirem per fer xerrades sobre GNU/Linux i programari lliure.

ARTICLES
El Francesc farà un apartat dArticles dins de Continguts, a la pàgina web, per a incloure els articles generats per la gent de Caliu.

CALL FOR ACTION II
El Francesc que, com veieu, sha endut gairebé tots els encàrrecs per a fer la feina, traduïrà la pàgina de lFFII Call for Action II on es demana suport contra les patents de programari. Com a president, el signarà en nom de Caliu.

1 comentari a l'entrada “Acta de la reunió de 21 de desembre de 2003”

  1. Acta de la reunió de 21 de desembre de 2003 ha dit:

    Acta de la reunió de 21 de desembre de 2003

    Acta de la reunió de 2…