Visita-reunió a Vilafranca del Peneds

Ordre del dia:
– Socis (llei orgànica de protecció de dades LOPD – fitxer de socis en marxa).
– Continuació del debat de redefinició/actualització d’objectius de Caliu (noves propostes).
– Mobilització de la massa social de Caliu (hi ha 179 persones subscrites a la llista de correu, per qu sempre som els mateixos a les reunions?).
– Carta al DURSI (presentació de la carta que en data 12/1/2004 s’ha enviat al Departament d’Universitat, Recerca i Societat de la Informació, posant-nos a la seva disposició per a la implantació del programari lliure a Catalunya).
– Curs de programari lliure a Girona.
– Precs i preguntes.
Continuant amb les reunions fora de Barcelona, aquest dissabte dia 24 de gener farem la reunió de Caliu a Vilafranca del Peneds.

El planning del dia és fer una visita a la ciutat, seguida del corresponent dinar i finalment, per la tarda, fer la reunió.

L’horari i lloc de trobada és, al matí a les 10:30 i per la reunió de la tarda a les 17:00 a l’estació de Renfe de Vilafranca (un cop pujades les escales que donen acces al vestíbul de l’estació)

Com arribar a la ‘ciutat del ví’:
– En tren: Línia C4 Rodalies Renfe Horaris. (Durada del viatge: 45-50 minuts | Preu bitllet 2,75€-només anada- | Zona Tarifària 4 ATM | Zona 5 Renfe | BCN-Sants via 1 – direcció St. Vicenç de Calders-)
– En cotxe: Autopista AP7-AP2 (antiga A7-A2) sortida 29 Vilafranca del Peneds Centre. | A7 (antiga N-340) sortida Vilafranca del Peneds Centre.

Tothom que hi vulgui venir, hi està convidat.

4 comentaris a l'entrada “Visita-reunió a Vilafranca del Peneds”

 1. Anònim ha dit:

  Hola, sóc el Rafael.

  També hauríem de celebrar el canvi d’actitud del DURSI (http://www.telenoticies.com/noticia/not137019089.htm) i preparar-nos per la previsible campanya de desinformació de Mocosoft (http://www.avui.com/avui/diari/04/gen/16/250116.htm).

 2. Anònim ha dit:

  Hola, de tant en tant veig que convoqueu aquestes reunions… són “públiques” o són només per als membres de Caliu?

 3. eduard ha dit:

  Doncs si, son totalment públiques, pot venir qui vulgui. De fet quant més gent millor.

  Animat’hi.

 4. Anònim ha dit:

  Hola, sóc el Rafael.
  Els que hi anem des de Barcelona podem quedar on sempre (davant de quiosc d’informació del Metro,dins de l’estació de Sants) a les 9.15 h per a agafar el tren de les 9.25 h.
  Pels que agafin el tren en una altra estació, podem quedar a l’últim vagó.