Servidor FTP

En una aposta per donar un servei de qualitat a la comunitat GNU/LINUX a Catalunya, al nostre servidor de FTP us podeu descarregar directament la vostra distribució preferida, gràcies als mirrors actualitzats diariament:

Distribucions
[DEBIAN] | [DEBIAN-AMD64] | [DEBIAN-CD] | [DEBIAN-NON-US]
[GENTOO] [ftp2]
[FEDORA] | 
[MANDRAKE]
[SLACKWARE]
[SUSE]
[UBUNTU]
[YELLOW DOG LINUX]
MetaDistribucions
[Live-CD] [Live-CD] [ftp2]
Bonzai [BONZAI]
CATIX [CATIX] [ftp2]
CATUX [CATUX-USB] [ftp2]
KNOPPIX [KNOPPIX] [ftp2] | [KNOPPIX-CA] [ftp2] | [KNOPPIX-ES] [ftp2] | [KNOPPIX-REMASTER] [ftp2]
K-DEMAR [K-DEMAR] [ftp2]
XARNOPPIX [XARNOPPIX][ftp2]
EINAM [EINAM] [ftp2]
Altres
KDE [KDE]
GNOME [GNOME]

10 comentaris a l'entrada “Servidor FTP”

 1. Tomas Eroles i Forner ha dit:

  Hola!
  He mirat de baixar-me la distribucio SuSE 9.2, però tinc un problema, i es que només està disponible en iso per a dvd, i jo no tinc gravadora. Esta previst penjarla amb isos per a CDs o m’he de comprar una gravadora de dvds.
  Merci

 2. Francesc Genové ha dit:

  Descarrega’t la versió “mini” i fes la instal·lació a travs d’Internet, malauradament és la única manera si no tens gravadora de DVD.

 3. Marc ha dit:
  Hola, soc un aficionat al knoppix desde que un amic em va recalar un knoppix 3.1, de tant en quan entro a la descarga d’arxius ftp per mirar que hi ha de nou, i n’he trobat una que es diu “knoppix remaster”, sembla que hi ha moltes distribucions, pero que podrieu explicar quines particularitats te cada una de les distribuscions que hi ha?, es que si me les he de baixar totes….

 4. josep ha dit:
  porto un dia baixantme la suse, i a arribat a la mida realdel dvd, pero ara porta 1 hora baixant mes de la mida real i m ha arribat a 3,6. no se si es que el dvd ocupa mes de lo que posa, o es que te un error i no parara de baixar.

  salut!

 5. josepmoragues ha dit:
  iep m acabo de baixar la iso de suse, de dvd i l he grabat i em diu el sfotware te error, entro per corretgirlo, i es veu que no hi ha cap paquet, busco i no hi ha res, l unic que surt es zzztodos sabeu de que pot ser?

 6. R3dNuX ha dit:

  Es cla tio,… q saben q pot ser,… aquet ftp es una merdaaaa!!, …. 2 dias baixan y cuan no mes quedan 3 segons, es talla y apendra per cul, nano, aixi de cla, … es una puta merda aquet server, … es cla q no tenen NPI de q va aoixó.

 7. Francesc Genové ha dit:


  Mira primer de tot, una paraula màgica: wget -c
  Dp., creu-me si el raid s’ha tumbat no és per la meva voluntad, que més voldria que ans bé sempre, però mira tinc el gafe i sembla que aquesta setmana se li ha contagiat al servidor i tot. 🙁
  s per això que hem posat un segon servidor de FTP i llàstima que encara no hi tenim una rplica exacte, per qu no hem tingut temps de fer-ho.
  T’asseguro que ningú més que jo voldria que aquests problemes no hi fossin hi estem treballant jo i tots els membres de Caliu per resoldre-ho de la millor manera possible.
  Som voluntaris, no cobrem ni un ral per fer això, no rebem cap subvenció i les màquines són nostres i no preguntis les històries que hem tingut, tenim i tindrém per treure el matrial i l’ample de banda necessari per fer que tot això funcioni.
  Però com que en saps tant. segur que et passaràs per la propera reunió, ens veurem i ens podràs donar el cop de mà necessari per que tot plegat funcioni sempre més bé.

 8. Joan Pau ha dit:

  Bones:
  M’agradaria saber si hi ha disponibles els fitxers md5 per a comprovar si les descàrregues de la ISO de la knoppix 3.8.1 en català són correctes. Els he cercat a l’ftp i no els he pogut trobar. Gràcies i Salut!

 9. Joan Pau ha dit:

  Bones:
  M’agradaria saber si hi ha disponibles els fitxers md5 per a comprovar si les descàrregues de la ISO de la knoppix 3.8.1 en català són correctes. Els he cercat a l’ftp i no els he pogut trobar. Gràcies i enhorabona per la tasca que feis! Salut!

 10. Gerardo Serrano ha dit:

  Hola, estic tractant d’instal·lar SuSE 9.3 x86_64 per FTP, però no trobe la IP del vostre servidor per a posar-la a l’instal·lador. On la puc trobar?
  gràcies