La SGAE i el nou cànon per a discs durs

… jo ara mateix estic muntant un ordinador que quan estigui acabat tindrà més d’1 terabyte de discs durs, i no hi anirà ni una sola cançó a dins… mai!
I les milers d’empreses que utilitzen els seus ordinadors a diari, tots estan plens de música?
No entraré en el debat de si la pirateria és un delicte, de si és beneficiós al final per la indústria el donar a conixer nous artistes,…
Però senyors meus, imaginem una situació nova, si tots som culpables de que quatre estiguin robant, qu ens impedeix robar a nosaltres també? Mal per mal, si hem d’acabar pagant igualment, com a mínim que sigui per haver robat, no?
Amb la seva actitud, no només no estan fent res contra la pirateria, sinó que, a més a més, l’estan fomentant. Apart, pregunto, una societat on acaben pagant justos per pecadors, es pot anomenar una societat lliure?Sembla que la SGAE no en té mai prou. Ara ens pretén imposar un “cànon” per a discs durs.
A nivell personal, us he de dir que em sento realment indignat. A veure, no representa que aquí tothom és innocent fins que no es demostra el contrari?
La SGAE amb els seus “cànons” ens ve a dir en poques paraules que tots som culpables. Però de quins delictes senyors de la SGAE…

Els comentaris estan tancats