5 aniversari de Caliu

A partir d’aquest missatge, es va formar el que avui coneixem com el CALIU: Associació d’Usuaris de GNU/Linux en llengua catalana.
Al llarg d’aquests cinc anys de vida que enguany fem, hem passat per etapes bones i dolentes però hem intentat portar aquesta aventura -pionera al nostre país- de la millor manera possible, dedicant-li hores, esforços i sobretot ganes i il·lusió.
Només com a curiositat, dir-vos que durant aquests anys hem fet servir 3 servidors web:
– Un servidor de la UPC on ens van allotjar la pàgina inicialment.
– Un Pentium II 266 Mhz. (fet amb retalls i ferralla informàtica que cadascú tenia per casa).
– Un Pentium IV 2.53GHz amb 1 Gb de RAM i 4 HD 120 Gb. (aconseguit gràcies a aportacions dineràries. Gràcies…).

Gràcies també a la Universitat Politcnica de Catalunya per permetre, ja des dels inicis, allotjar la nostre pàgina i més tard per allotjar-nos el nostre servidor propi. Sense això no hauria estat possible fer res.

També esperem poder muntar ben aviat un nou servidor que ampliarà i millorarà les prestacions dels mirrors i ens permetrà afegir-ne de nous (com ara el Cooker de la Mandrake).

Per fer realitat aquest nou servidor, necessitem de la vostra col·laboració econòmica, feu-vos socis i contribuireu a fer realitat aquest projecte. (Ben aviat podreu donar-vos d’alta com a socis on-line).

Agraïr-vos a tots els que ens heu seguit i heu estat al nostre costat durant aquest camí, esperem poder comptar amb tots vosaltres durant molts més anys.

Només em resta convidar-vos a tots els que vulgeu venir al sopar d’aniversari que tindrà lloc aquest divendres dia 27 a Barcelona. El lloc i l’hora encara s’han de concretar, però podeu anar confirmant la vostra assistncia a la llista de correu per tenir una idea del nombre de persones que podem ser-hi.

Us hi esperem…

Eduard Fabra i Bori
Vice-president.

Tal dia com avui, 24 de febrer de fa cinc anys, un servidor feia aquesta proposta al fòrum de GNU/Linux de VilaWeb Informàtica:

l’Eduard Fabra llença una proposta que pot interessar força el personal que, als territoris de parla catalana, utilitza el sistema operatiu GNU/Linux: crear “un grup d’usuaris de GNU/Linux en català per tal d’unificar recursos i esforços en l’adaptació al nostre idioma d’aquest magnífic sistema operatiu”. Si us engresca la idea d’un grup de Catalan GNU/Linux Users (CALIU?) o bé si ja en coneixeu algun i el voleu presentar, no dubteu a continuar el debat al fòrum de VilaWeb Informàtica.

Els comentaris estan tancats