Nova pàgina web de PHP-Nuke en català

Poc després que desaparegués PHP-Nuke català, sense deixar-hi rastre, s’ha posat en marxa una altre portal, Nuke català que pretén prendre-hi el relleu, traduint mòduls i fent-ne de nous pensats en català.
Sort!

El PHP-Nuke és un programa lliure que permet de fer portals dinàmics de manera realment fàcil i amb el que funciona la pàgina de Caliu.

3 comentaris a l'entrada “Nova pàgina web de PHP-Nuke en català”

 1. Anònim ha dit:

  Ja que donem l’enhorabona a NukeCatalà per haver nascut (ho esteu fent molt bé), em permeto donar també l’enhorabona a Catmidia, la comunitat del PHP-Nuke , PostNuke i pafileDB en Català, que està ja a l’umbral de les 2000 descàrregues fetes – en català, i que conté la darrera versió de PHP-Nuke traduïda al català, a més de mòduls, i blocs especialment fets i dirigits per al públic català, sense oblidar els manuals en procés d’elaboració i també d’altres en procés de traducció.

  el_libre
  http://www.catmidia.org

  PD: el temps que no hi va haver web de PHP-Nuke en català han estat més de sis mesos,ja que Catmidia no va nixer oficialment fins Gener del 2004 i NukeCatalà no ho va fer fins el Març del mateix any.Per a mi això és molt temps, no poc després.

 2. josep carles ha dit:

  No se si us heu adonat on va l’enllaç Nuke català …….

 3. Xavier ha dit:

  Home, penso que el PHP-Nuke ja esta mort i enterrat. Hi han altres alternatives mes flexibles, com Joomla, per exemple, i que no donen tants mals de cap per configurar-ho.

  Jo he passat per el Nuke i la web de Muke Catala, pero ja es part del passat, malauradament.