La Universitat d’Alacant distribueix programari lliure

Durant els mesos de setembre i octubre, l’alumnat de primer curs rebrà una agenda que inclou un CD-ROM amb programari lliure i en valencià que ha confeccionat el Secretariat de Promoció del Valencià (Vicerectorat de Convergncia Europea i Qualitat) amb la col·laboració del Servei d’Informàtica i la Gerncia de la Universitat d’Alacant.
Sembla que això s’està posant de moda, perdoneu el comentari, però ja anava siguent hora de que es comencessin a prendre iniciatives d’aquest tipus.Com podeu llegir a www.ua.es/spv/promocio/22062004.html, La Universitat d’Alacant ha editat un CD-ROM amb programari lliure que distribuirà a partir de setembre del 2004, a través de l’agenda universitària, a tot l’alumnat de primer, al personal d’administració i serveis (PAS) i al professorat interessat.

Els comentaris estan tancats