Reunió d’empreses catalanes de programari lliure

s en aquesta línia que us volem convocar, a una reunió el proper divendres 9 de juliol, a les 15:30 hores, en el marc de les III Jornades de Programari Lliure, que tindran lloc a Manresa del 7 al 10 de juliol d’enguany (vegeu http://jornadespl.upc.es).

• Dia i hora: 9 de juliol de 2004, de 15:30 a 18h.
• Lloc: Escola Universitària Politcnica de Manresa, Avda. Bases de Manresa, 61-73.
• Públic objectiu: Empreses catalanes que ofereixin serveis de P.L. principalment o en exclusiva.
• Naturalesa de l’acte: reunió de treball. S’admeten propostes enviades per endavant.
• Objectiu: estudiar i prendre decisions sobre com es pot fomentar a Catalunya el desenvolupament d’un teixit empresarial de P.L.

Us preguem la vostra col·laboració donant la màxima divulgació a aquest escrit, fent-lo arribar a totes aquelles persones que cregueu que puguin estar-hi interessades. Moltes gràcies.
A les empreses que us hi volgueu apuntar, us preguem que, per facilitar-nos l’organització de l’acte, ens confirmeu la vostra assistncia a secretaria del COEIC (secretaria@coeic.org o bé 93 451 64 94, Eva, matins de 10 a 14h). Ens caldrien els noms dels assistents, l’empresa de P.L. on treballen, un telfon i una adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.
Com es pot recolzar un teixit empresarial català de P.L.?
Des del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEIC) ja ens hem pronunciat de forma pública en diverses ocasions a favor de recolzar el Programari Lliure (P.L.). Sempre en compatibilitat amb altres formes de comercialitzar programari, el veiem com una oportunitat per consolidar un sector informàtic fort a Catalunya i especialment resistent a la deslocalització.
Aconseguir aquest objectiu requereix la creació i consolidació d’empreses que fonamentin en el P.L. el gruix de la seva oferta de serveis, si no en exclusiva. Però, al mateix temps, això requereix també donar a conixer entre els seus clients potencials, els avantatges que els pot suposar el P.L. i, alhora, que aquestes empreses trobin personal qualificat en l’ús de les aplicacions lliures disponibles.
Per donar resposta a aquesta conjunció de necessitats, el COEIC va fer pública, el passat mes de novembre, una proposta que us adjuntem.

Els comentaris estan tancats