+sobre Catix

Ja podeu accedir a la web de Catix, la podeu trobar a www.catix.org.
Aprofito per demanar, a tots, aquells que tingueu connexions a Internet amb velocitats de baixada superior a 50Kb/s. que utilitzin l’enllaç via web. Anireu molt més de pressa i no ens saturareu el servidor de FTP.
s a dir:

Fins a ADSL 512Kb. aquest enllaç i per la resta aquest altre.
Per cert el rcord de baixada està en 5 minuts! A veure qui el supera!!!

2 comentaris a l'entrada “+sobre Catix”

  1. Anònim ha dit:

    Prova Superada!

  2. Anònim ha dit:

    Benvolguts companys, m’he baixat el CD del Catix, l’he cremat i l’he botat… i la veritat és que m’he quedat sorprs (gratament). No us podeu imaginar la de programes que hi arriba a haver… n’hi ha com dos o tres per cada tasca, en total hi ha tants programes com si es tractés de 3 o 4 distribucions a la vegada, i… absolutament TOT està en català… m’ha reconegut tots els dispositius (tarja de so, tarja gràfica, targes de xarxa, internet, etc.). Pràcticament tot programa de windows té el seu equivalent en el Catix en català, i sino… podeu adreçar-vos a la pàgina http://linuxshop.ru/linuxbegin/win-lin-soft-spanish/index.shtml i sereu feliços, ja que hi ha una completíssima taula d’equivalncies. No hi ha cap excusa per no migrar ara mateix cap a Linux (Catix), ja que amb les llibreries de qu disposa, qualsevol programa funciona perfectament.
    Voldria animar els programadors de Catix a continuar amb la seva tasca. Per molts anys!