Acta de la reunió de 2004-10-02

La setmana vinent tindrem el nou servidor en marxa. S’accepten propostes de mirrors.

El nou servidor funcionarà amb WordPress, per comptes del PHP-Nuke. Se li posaran els mateixos colors que ara té el portal actual i s’estudiarà la creació d’un wiki. També s’accepten propostes quant a disseny de pàgina, de wiki i del que sigui, no cal dir-ho.

Trobem que es posen molt poques notícies al portal. Però és que posar-ne representa una feina que requereix temps i d’això anem escassos. Si algú que llegeix això creu que té una certa gràcia redactant i hi vol col·laborar, sisplau, deixeu un missatge a la llista.

Al final de la pàgina web hi ha un comentari que diu que hi tenim el copyright de les notícies. Això queda molt lleig i ho canviarem per alguna versió de les Creative Commons. S’ha de mirar.En la reunió d’ahir es van tractar els segents temes:

L’envelat que va muntar l’Ajuntament de Barcelona sobre programari lliure en català va estar molt bé, s’hi van fer moltes xerrades i contactes interessants.

Anirem a la presentació de La farga , un projecte del DURSI (Departament d’Universitat, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya), aquest dia 8 i propossarem que a la pàgina web hi surtin, a més d’empreses relacionades amb el programari lliure, que ja hi surten, grups d’usuaris, distribuidors, ONGs usuàries de PL i administracions públiques usuàries de PL, una mica com la web de Perú, adaptació d’un portal brasiler.

Els comentaris estan tancats