E-week a la Universitat de Vic

Avui he sentit a la ràdio que a la Universitat de Vic fan, la setmana vinent, la E-Week, una “setmana digital a Vic”. Amb el moviment que hi ha ara al voltant del programari lliure i amb tota una setmana fent activitats “digitals”, frisava per veure el programa d’activitats i veure-hi tot de coses interessants. Malauradament, l’única referncia al programari lliure és una taula rodona mal titulada Model de programari comercial i programari lliure, com si el programari lliure no pogués ser comercial. Els participants són un empleat de MS i un d’Oracle.

Pàgines: next page

1 comentari a l'entrada “E-week a la Universitat de Vic”

  1. Rafael ha dit:

    He trobat que sí que hi ha més presncia de programari lliure, gràcies a la gent de “Com es fa?”.
    A la seva web diuen que fan un taller d’alfabetització digital i participaran a la taula rodona que en el títol contraposa programari lliure amb programari comercial (ja s’encarregaran ells de desmentir-ho).