Tots els grups polítics alemanys contra les patents de programari!

Segons que he llegit a la nova web nosoftwarepatents.com feta per Red Hat i d’altres empreses nordamericanes i europees per a expressar la seva disconformitat amb les patents de programari i traduïda a 12 idiomes, entre els quals no hi és el nostre, almenys de moment, tots els grups polítics del Parlament Alemany s’han posicionat d’una manera o una altra en contra de la possibilitat que el Consell Europeu aprobi les patents de programari a Europa.
Excel·lent!
Actualització 2004-10-24: ja s’han començat a fer gestions per a la traducció al català.

1 comentari a l'entrada “Tots els grups polítics alemanys contra les patents de programari!”

  1. Rafael Carreras ha dit:

    Les empreses que han generat la web són Red Hat (EUA) i d’altres que són europees.