Acta de la reunió de 2004-10-30

1. El servidor nou ja funciona.
2. Falten enllaços a la web. Entre d’altres a Comesfà.org i a Kernelpànic. Falten retocs com pàgines amb autors equivocats (Traduccions, que no la puc modificar i hi falten els enllaços).
3. Rpliques noves al servidor FTP de Caliu: Ubuntu, Fedora, Fedora Legacy, Debian (ara està completa, per a totes les arquitectures).
4. Se seguirà amb la traducció de nosoftwarepatents.org. No és massa feina i s’espera acabar aviat. El Xavi ha tingut uns pocs malsentesos amb el Florian (el responsable de la web). No creiem que afectin la nostra relació general.
5. El Miquel va anar a la reunió d’empreses catalanes de programari lliure (CatPL). Tenen inters a participar activament a Lafarga.org.
6. Caliu, com a associació, s’inscriurà a Lafarga.org. Aquesta web representa una cosa que hem intentat fer en d’altres ocasions: una reunió de grups d’usuaris (però a més empreses i administracions) per a posar coses en comú. s una oportunitat que no podem deixar passar. Per això, animem tots els socis de Caliu a participar activament als fòrums de discussió de Lafarga.org. Es pot tractar qualsevol tema relacionat amb el PL i creiem que poden sortir coses molt bones.
7. El president farà una nota de felicitació a SC pel premi obtingut.
8. S’han d’esborrar categories de notícies de la web i crear-ne de noves.
Sisplau, tots els que hi tingueu un compte ho podeu fer, no us talleu. Hi ha moltíssimes notícies susceptibles de ser a la pàgina de Caliu, però redactar-les comporta un temps. Qualsevol usuari registrat pot escriure una notícia. No sigueu tímids. L’agenda que abans era al costat de la pàgina és ara un Wiki, amb l’enllaç al costat de la pàgina. No cal dir que si és un Wiki és perqu qualsevol que s’assabenti de qualsevol activitat relacionada al programari lliure al Països Catalans pugui entrar-la sense més, respectant l’ordre cronològic.
9. Quan us hagueu de baixar coses del servidor de Caliu, sisplau, feu-ho per FTP. Va més ràpid perqu hem limitat la velocitat a l’accés http. Aquest el mantenim obert perqu hi ha gent que a la feina està darrera de Firewalls mal configurats que no permeten l’accés per FTP.
10. Se li farà un lloc a la Xarnoppix, tant per les ISOs com per un petit espai web. També hi haurà lloc per les ISOs de la G-mar, una derivació de la K-demar amb Gnome. Aprofitem per dir-vos que ara que tenim el servidor nou tenim espai de sobres per a aquesta mena de projectes.
11. Es va comentar que el programari lliure distribuït en revistes d’informàtica general (per Windows) són un gran instrument d’expansió i és que “Els camins del Senyor són inescrutables”, com va dir en Miquel.
12. Se’ns ha demanat col·laboració en la revisió d’esborranys de capítols del nou Estatut de Catalunya referents a Tecnologies de la Informació. El Miquel, el Francesc i el Rafael faran aquesta col·laboració.
13. Al febrer es farà el sopar del 6 aniversari de Caliu i s’espera que sigui ja una celebració anual, tot i que va començar l’any passat amb el 5.

Els comentaris estan tancats