Alliberat el Mozilla Firefox 1.0

Ha estat alliberada la versió 1.0 del Mozilla Firefox.
Coincidint amb l’alliberament, Softcatalà ha presentat la traducció al català, disponible ja en multiples plataformes i naturalment per GNU/Linux.
Aquí a casa nostra ens pot semblar una notícia de poc inters. Però tingueu present que la notícia està sortint a tots els canal de noticies dels USA, no us perdeu la portada de la secció de tecnològia de la CNN, Reuters ha passat la notícia, ara serà qestió de veure si en parlaràn al Telenoticies¿?

Nota: Teniu l’enllaç per descarregar el Firefox 1.0 per GNU/Linux a la portada de la web de Softcatalà.

1 comentari a l'entrada “Alliberat el Mozilla Firefox 1.0”

 1. Yearofthedragon ha dit:

  Aquí a casa nostra ens pot semblar una notícia de poc inters. Però tingueu present que la notícia està sortint a tots els canal de noticies dels USA, no us perdeu la portada de la secció de tecnològia de la CNN, Reuters ha passat la notícia
  Donç la noticia és que Firefox és noticia. 🙂
  Normalment el software lliure queda relegat als experts en informàtica. Mentre que els productes Microsoft son més coneguts que els noms reals de les aplicacions. No es diu procesador de textes sino Word, no es diu full de càlcul sino Excel, etc.
  Es sorprenen la quantitat de gent que creu que Bill Gates va inventar internet. (Jo no m’ho podia creure fins que ho vaig sentir al barber.)
  Així que l’exit de la campanya de Firefox es una gran noticia. Encara que la aparició de Firefox 1.0 no ho sigui tant, perque molts de nosaltres ja disfrutaven de versions anteriors o del seu germà gran Mozilla.