Apel·lació al Consell de la UE

Linus Torvalds, Michael Widenius i Rasmus Lerdorf han fet un comunicat (traduit al català per l’älex Muntada) on insten els governs dels països membres de la UE, representats al Consell de la UE, a oposar-se a l’aprovació de la proposta de “directiva sobre la patentabilitat de les invencions implementades en ordinadors”, habitualment coneguda com “directiva de patents de programari”. Diuen que “En inters d’Europa, una proposta enganyosa, perillosa i democràticament il·legítima com aquesta no s’ha de convertir en el punt de vista comú dels estats membres”.
També insten els administradors de webs que ajudin a evitar la legalització de les patents de programari a la Unió Europea posant un enllaç a la pàgina web de la campanya www.NoSoftwarePatents.com.

Els comentaris estan tancats