Gràcies Polònia

Suposo que gairebé tothom sap a hores d’ara que el viceministre de Cincia i Informatització, Włodzimierz Marcinski, es va presentar a Brussel·les per a presentar el punt de vista de Polònia sobre la patentibilitat del programari, ja que els representants permanents de Polònia a la UE han hagut de suportar una gran pressió per part de la presidncia holandesa per tal que acceptessin el text, per comptes de comunicar els desitjos del govern polons.
Per això, s’ha muntat una pàgina web per a donar les gràcies a Polònia pel coratge demostrat. I és que ha anat d’un pl que no colessin la directiva que permetria patentar programari a la UE en un consell de ministres d’Agricultura i Pesca! Si us interessa el tema, i us interessa a tothom, passeu-vos per la pàgina i signeu un agraïment. Se us enviarà un correu electrònic de confirmació on podeu posar des de quin país feu l’agraïment i a la llista desplegable hi surt “Catalonia”.

Els comentaris estan tancats