FTP funcionant correctament

Com ja vam dir, al Nadal se’ns va penjar el servidor ftp de Caliu. El problema va ser que la control·ladora dels discos durs s’escalfava massa. Provisionalment, vam obrir la caixa i de moment ventila prou i funciona bé. Ara mirarem si ampliem l’ordinador secundari o en comprem un de nou. L’objectiu és manternir el mateix estàndard de serveis contínuament, sense talls.
Per a qui l’interessi, la control·ladora de discos durs és una Adaptec Serial ATA RAID 2810SA. Té un problema amb el firmware (és molt dolent) i s’haurà d’actualitzar, tot i que això vol dir esborrar tots els discos durs. Per això hem d’esperar a tenir ampliat el segon ordinador o a tenir-ne un altre de nou, de manera que no alterem el servei. Una solució provissional serà posar-hi un dissipador i un ventilador.
Queda pendent posar a la pàgina web la nota sobre el continguts amb una llicncia Creative Commons i la icona dels favorits que ja no aparereix des que vam migrar a WordPress.

Els comentaris estan tancats