Col·laboració amb Pangea

Caliu col·laborarà amb Pangea per a una migració a GNU/Linux de les estacions de treball i servidors dels seus clients. Pangea és una ONG que té com a objectiu facilitar la comunicació a les persones i col·lectius sense ànim de lucre que treballen pel canvi, la justícia social, l’educació, la pau, el medi ambient, el desenvolupament, la cooperació,… Decidirem la metodologia i crearem un pla d’actuació de manera conjunta. En primer lloc, es comunicaran les intencions als seus usuaris, s’escolliran els casos més senzills i se’ls demanarà una llista de programari que ara mateix fan servir i de les coses que voldrien fer i que ara no poden fer, així com una llista del seu maquinari. Tot plegat haurà de ser força individualitzat, cosa que pot suposar molta feina. Hi haurà un Wiki a Pangea on es discutirà la migració.

4 comentaris a l'entrada “Col·laboració amb Pangea”

 1. Manel ha dit:

  Hola,
  crec q aquest article és un error perqu Pangea ha funcionat sempre amb linux. Aquest és un dels principis bàsics d’aquesta ONG: permetre l’accs a les noves tecnologíes a tothom (i per això empra el programari lliure).

  Al que es deu voler referir l’article és que Pangea està treballant intensament per ajudar a ONGs i col·lectius a migrar a Linux i al programari lliure en general.

  Us demano que us poseu en contacte amb Pangea per a informar-vos correctament i rectificar la notícia. (http://www.pangea.org/)

  gràcies,
  Manel.

 2. Carles Sanz ha dit:

  Hola,
  soc Carles Sanz, membre de l’assemblea de Pangea, i us confirmo que aquesta informació no és correcta i deu haver-hi hagut alguna confusió.

  Si-us-plau, posseu-vos en contacte amb nosaltres: suport@pangea.org o 934015664

  moltes gràcies,
  Carles.

 3. Rafael Carreras ha dit:

  s veritat, ara ho canvio. El cas és que no ho vaig redactar bé. Ho sento.

 4. CHris ha dit:

  Si em permets una petita clarificació, Pangea comenca una campanya per a donar suport a aquelles organitzacions de la societat civil que volen migrar a GNU/Linux. Al menys al comencament, serà gratis, i més que “clients”, seran entitats sense ànim de lucre que s’aprofiten de l’oferta de Pangea.