L’STSI pagarà 413 cursos amb programari lliure

De la pàgina web de la Generalitat de Catalunya:
La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) destinarà 13,9 milions d’euros al Pla d’Alfabetització i Formació Digitals (PAiFD) per a garantir la cohesió digital dels catalans. Un milió d’euros del pressupost ja s’ha destinat a finançar 153 projectes de formació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per part d’ens locals i entitats sense ànims de lucre, en prop de 700 cursos que s’impartiran enguany…
…Cal destacar que un 60% dels cursos es faran amb programari lliure i un 21% amb la combinació de programari lliure i propietari. La resta es regiran per programari propietari.

Això vol dir que 413 cursos dels 688 programats a tot el Principat seran amb programari lliure. Suposo que aquest cop l’única queixa que podem tenir és que no és el 100%, però ja no pot ser que no es fa res.

Els comentaris estan tancats