L’adaptec torna a fer de les seves

Hem hagut d’aturar el servei de FTP, ja que la controladora adaptec ha tornat a fallar. Per sort aquest cop l’hem agafat a temps hi no hi hagut perdua de dades. De totes maneres s’imposa posar-hi una sol·lució ja que no podem estar reconstruint el raid un cop al mes. Posats en contacte amb el servei tcnic d’adaptec ens diuen que hem d’instal·lar un firmware nou, que ens solventarà els problemes (sic), augmentarà la velocitat i és carregarà el raid actual en el procs.
s per això i que per evitar al màxim qualsevol contratemps que això us pugui ocasionar que estem accelerant el procs de posada en marxa del servidor de reserva, que si no hi ha cap contratemps d’ultima hora estarà disponible demà mateix.

Actualització: Com haureu pogut veure el servidor de FTP ja torna a funcionar. El servidor de reserva ja està actiu i funcionant tot i que encara no està operatiu. Sí la son no em pot vencer el tindreu llest i accessible via ftp a ftp2.caliu.info, en 1 hora.

2 comentaris a l'entrada “L’adaptec torna a fer de les seves”

 1. JC ha dit:

  Hola… me estaba descargando la distribución del live cd de suse 9.2, pero ¡ha desaparecido del ftp!

  ¿Vais a volver a sincronizarlo desde el http://ftp.suse.com?
  El servidor iba genial…

  Salu2.

 2. Francesc Genové ha dit:

  Ya está solucionado el problema. El mirror de Suse ya vuelve a estar en su sitio y completo. 😉