Marató de traducció d’OpenOffice 2.0 al català

El propers dies 19 i 20 de febrer (dissabte i diumenge) se celebrarà la MaratOO’o 2.0 al campus de Burjassot de la Universitat de Valncia. La MaratOO’o 2.0 són unes jornades de treball organitzades per Softcatalà on un grup de traductors i correctors voluntaris de diverses procedncies es reuniran per acabar d’enllestir o, si més no, acabar de donar una empenta important a la traducció i localització de la versió catalana de l’OpenOffice.org 2.0.

Aquells de vosaltres que us engresqueu a participar-hi, podeu trobar tota la informació a la web http://ca.openoffice.org/. Noteu que no cal que us desplaceu a Valncia per ajudar, sinó que també ho podreu fer virtualment a través de IRC, connectant amb el canal #softcatala al servidor irc.gimp.org:6666

Els comentaris estan tancats