Es desestima el portal CAT365

La llista d’administracions públiques de SoftCatalà s’ha fet ressò d’aquesta notícia apareguda al portal e-notícies, segons la qual el govern de la Generalitat ha decidit “enterrar” el portal CAT365 per “obsoleta i incapaç de suportar la incorporació de nous serveis”.

Sens dubte, això farà córrer rius de tinta a partir d’aquest moment, i des de la comunitat de Programari Lliure caldrà seguir molt atentament aquest procés.

2 comentaris a l'entrada “Es desestima el portal CAT365”

  1. Rafael Carreras ha dit:

    Al tanto, que és una notícia d’un confidencial… s’ha de veure qu passa. De tota manera, recordo comentaris d’algú de Caliu que es queixava precissament de com de malament estava fet el “servei”.

  2. Rafael Carreras ha dit:

    Aquí hi ha la compareixença del conseller Joan Carretero davant la Comissió Permanent de Legislatura per a la Societat de la Informació (1 de març de 2005), d’on surt la informació. A més, hi diu que faran un metacercador amb PL: “El desenvolupament i implantació del metacercador es basarà en tecnologia catalana, codi obert, programari lliure i llicncies d’ús il·limitades.” Enlloc no parla de formats estàndards, però. Més informació a La Malla.