II Setmana de les TIC

Aquests 7, 8, 9 i 10 de març se celebra la II Setmana de les TIC, organitzada per la Fundació UPC, la Càtedra de Programari Lliure de la UPC i la Regidoria de Ciutat del Coneixement de l’Ajuntament de Barcelona. Els actes es faran a l’edifici Vrtex de la UPC, a Barcelona.
Enguany la setmana estarà dedicada especialment a presentar solucions de negoci en programari lliure que han adoptat empreses, institucions i administracions públiques, així com el seu posicionament estratgic davant els projectes de codi obert.
Es crearà un espai de trobada i d’intercanvi empresarial en el marc d’unes taules rodones, presentacions de casos pràctics i de solucions de negoci.
Els actes programats en el Calendari d’activitats són gratuïts i estan oberts a tots els públics. Els assistents a les quatre jornades d’activitat obtindran un certificat d’assistncia.

Els comentaris estan tancats