4 dels 5 ordinadors més potents del món funcionen amb GNU/Linux

Avui és noticia que el BlueGene/L l’ordinador més potent del món ha doblat el seu rendiment des de la última mesura, i encara està en fase de construcció…
I aprofito l’avinentesa per recordar-vos, que dels 5 ordinadors més potents del món, només un, el Earth Simulator, no funciona amb GNU/Linux.
Tots els altres de la llista funcionen amb GNU/Linux, tot i que ho amaguen bé per qu no és vegi massa… jo em pregunto si ja ho saben amb que funciona el Marenostrum els nostres polítics. Ara que vist el poc rendiment que li han tret…

3 comentaris a l'entrada “4 dels 5 ordinadors més potents del món funcionen amb GNU/Linux”

 1. jomateix ha dit:

  qu vols dir amb ‘el poc rendiment que se li ha tret?’?

 2. Francesc Genové ha dit:

  Poc rendiment polític, no sé si deu ser per l’estigma del PP que arrosega. Per sort sí que té i tindrà un bon ús, de fet ja estan fent cua per utilitzar el temps de procs d’aquesta “bstia”. Però per una vegada els polítics és podrien haver tret la “sotana” convocar els mitjans de comunicació i fer una presentació amb condicions. Crec que l’ordinador més potent de tot Europa és mereix una mica més de bombo.

 3. adonay ha dit:

  I el que sobra… s’ha penjat?

  xDDD