Borland allibera codi del JBuilder

Segons explica The Register, l’empresa Borland està alliberant codi del seu entorn de desenvolupament en Java, el JBuilder, i integrant-lo en el projecte Eclipse de IBM. No es coneixen més detalls de la notícia, però s’espera que l’empresa faci públic algun comunicat al respecte en les properes setmanes.

Aquesta decisió de Borland referma un comunicat del 28 de febrer, on l’empresa ja anunciava un major suport a aquesta gran plataforma de desenvolupament.

Borland es va fer famosa a mitjans de la dcada de 1980 pel desenvolupament de compiladors i entorns de desenvolupament extraordinàriament ràpids i versàtils, per la qual cosa aquest anunci és una bona notícia per la comunitat del programari lliure.

NOTA: Segons informa javaHispano sembla que Borland no alliberarà, finalment, el codi font del JBuilder.

Els comentaris estan tancats