Mobilització universitària en contra de les patents de programari

lucha.proinnova.org


Demà, dimecres 27 d’abril, hi ha convocada una jornada de protesta en contra de les patents de programari. Culminarà amb diferents concentracions que és realitzaràn entre les 12:00 a les 12:30 davant de les principals universitats de l’estat.
La movilització, recolzada des dels Païssos Catalans per Caliu, l’Escola Tcnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona, el Col·legi Oficial en Enginyeria Informàtica de Catalunya, BULMA, GNUAB, etc. (podeu veure la llista completa de convocants a: lucha.proinnova.org); comptarà amb la presncia de Richard M. Stallman com a convidat d’excepció que llegirà el manifest de la convocatoria davant la Facultat d’Informàtica de la Universitat Politcnica de Madrid.

1 comentari a l'entrada “Mobilització universitària en contra de les patents de programari”

  1. El Cau del Drac ha dit:

    Mobilització contra les patents de programari a la universitat

    Ahir a les 12 del migdia, juntament amb els companys del laboratori, he anat a la mobilització universitària contra les patents de programari que es feia davant de l’