Debat sobre patents de programari

Demà divendres, el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya organitza un debat sobre patents de programari entre Xavi Drudis (detractor i membre de Caliu) i Xavier Castillo (empresari de Tempos 21, partidari). Serà interessant escoltar-lo, precisament perqu les empreses petites acostumen a estar en contra de les patents de programari, que donen el control del mercat a les grans multinacionals amb grans carteres de patents (per exemple, l’associació UEAPME, d’uns onze milions de PiMEs europees, ha qualificat de “cínica” la maniobra de patronals de portar petits empresaris al parlament i presentar un manifest favorable al text del Consell d’una cinquantena de PiMEs).

Lloc: Aula B5 de la Facultat de Matemàtiques de la UB. Gran Via de les Corts Catalanes, 585 (Pl. Universitat)
Hora: 18:00

Els comentaris estan tancats