Jornada sobre programari lliure i educació

Demà divendres 29 d’abril es celebra al telecentre de Sant Bartomeu del Grau la cinquena Jornada sobre Desenvolupament Local i Societat de la Informació, que pretén conscienciar sobre temes relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació. L’edició d’enguany portarà per títol “El programari lliure i l’educació”.

En paraules de la pròpia organització, “Comptarem amb la presncia d’Oriol Ferran, secretari de la Secretaria de Telcomunicacions i Societat de les informació (DURSI) i de Francesc Busquets responsable de desenvolupament informàtic i programari lliure del Departament d’Educació (Generalitat de Catalunya), Ignasi Labastida (Dpt. Innovació docent-UB), Eduard Elias (Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya- COEIC), i Xavier Amatriain (UPF), i Lluís Gras desenvolupador del projecte Xarnoppix, entre d’altres. A la tarda es farà una taula rodona sobre la implementació de programari lliure en l’educació moderada per Sr. Ramon Barlam de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.”

Podeu trobar el programa detallat en aquest enllaç.

1 comentari a l'entrada “Jornada sobre programari lliure i educació”

  1. jo ha dit:

    Una altra paradeta de cara a la galeria … I els equips nous amb el XP.