“Freda” acollida per a la Sarge

Si per un moment us pensàveu que, amb l’anunci de la propera aparició (finals de mes) de la nova versió estable de Debian (Sarge), es calmarien les coses per les aiges de Debian, doncs sembla que més aviat el contrari.
Ja s’han alçat les veus (i moltes) que afirmen que aquesta distribució ja està desfasada. I sembla que l’xit d’Ubuntu no fa més que afegir llenya al foc.

3 comentaris a l'entrada ““Freda” acollida per a la Sarge”

 1. Albert ha dit:

  Doncs si els sembla que està desfasada que es passin a Ubuntu.
  A Debian cerques que sigui estable; si hi inclous les últimes versions dels paquets no ho aconseguiràs mai. Sempre es trobaran errors més importants, que amb versions anteriors.

  salut

 2. Jordi ha dit:

  Debian pot tenir inters per a servidors, on l’estabilitat ho és tot, però per a us personal en missions no crítiques, hi ha versions que disposen de paquets molt més recents amb una estabilitat més que suficient. Jo, per exemple, uso Fedora Core, i no he tingut mai cap problema d’estabilitat.
  Quan surti la Debian Sarge, gairebé totes les distribucions disposaran de paquets més nous en la seva versió “oficial” o estable.

 3. calbasi ha dit:

  Jo tinc debian i m’agrada que debian sigui una “associació” de programadors oberta, no una empresa. Però he de reconeixer que quan tinc problemes de hard (la tarja wireless del portàtil que no em detecta, el micro que no va, l’scanner, etc.) em venen les ganes d’ubuntu (que si em va reconeixer la wireless, l’scanner… De moment faig servir l’ubuntu al portàtil i el debian al fixe. Però quan poso linux a usuaris “normals”, poso sempre ubuntu i em dona molt bons resultats…