Caliu col·labora en un curs d’mnium Cultural

La nostra associació, Caliu, col·labora juntament amb altres entitats com ara la Càtedra de Programari Lliure de la UPC, el DURSI i Softcatalà en la realització del curs d’mnium Cultural titulat: “Descobreix el programari lliure. L’alternativa en català”.

El curs es durà a terme cada dimarts de 19:00 a 20:30, a la seu central d’mnium a Barcelona, des del 10 de maig fins al 21 de juny (7 sessions).

mnium l’ha plantejat com un curs de divulgació per a no iniciats, i té un cost molt econòmic: 10 per als socis d’mnium i 15 per als no socis. Podeu trobar més informació en aquesta adreça, i si us hi voleu inscriure podeu fer-ho trucant al telfon 93.319.80.50 o per correu electrònic a oc@omniumcultural.org.

Passa-ho!!

3 comentaris a l'entrada “Caliu col·labora en un curs d’mnium Cultural”

 1. Gamarús ha dit:

  El títol no sembla gaire afortunat. S’oblida d’una associació i un departament…

 2. Orestes Mas ha dit:

  Bé, tu t’oblides de dir que tampoc no faig referncia a la Càtedra PL en el títol…

  L’espai dels títols sempre és reduït. No es pot posar el cos de l’article com a títol. Ja dóno el crdit necessari a tots els col.laboradors a la segent línia. Només cal fer l’esforç de llegir més enllà.

  De tota manera, et dono la raó en el fet que dóna la sensació que Caliu és l’únic col·laborador. No pretenia això. L’he escrit ràpid i no ho he valorat prou bé. Ara ho canvio. [Ja ho he fet: abans posava “Curs conjunt Caliu-mnium”]. No voldria pas caure en les pràctiques d’alguns quan diuen coses com “tal entitat presenta la traducció de tal programa…” quan no és gens clar que tots els qui han participat en la traducció pertanyin a l’entitat.

  P.D.: Com que veig que hi ha gent amb la pell molt fina, només comentar que l’ordre de les entitats citades és alfabtic, que ningú no hi busqui segones intencions.

 3. Joan ha dit:

  Sembla el tipic rotllo on tothom va a penjar-se medalles… ens fan milers de cursos de programari lliure arran de Catalunya i no cal anar d’aquest pal.