Debian Sarge es fa estable

Després de vora 3 anys de desenvolupament, el projecte Debian ha anunciat el pas a categoria de “estable” del sistema operatiu Debian Sarge.

Malgrat que segurament Debian no conté les darreres versions de moltes aplicacions, té fama de solidesa i fiabilitat, precisament a causa del seu gran nombre d’usuaris i desenvolupadors involucrats en un constant procés de perfeccionament. Suporta 11 arquitectures diferents, des de ordinadors de butxaca fins a grans sistemes, i té una flexibilitat impensable en sistemes operatius propietaris (i també en molts de lliures).

En aquesta versió hi podrem trobar entre moltes altres coses un sistema d’instal·lació molt millorat, i els desenvolupaments aportats pels subgrups d’educació, accessibilitat i medicina. En total, uns 15490 paquets!! Quin altre Sistema Operatiu pot oferir més?

I naturalment, us la podeu baixar del servidor de Caliu gràcies a l’esforç dels membres d’aquest grup d’usuaris.

Els comentaris estan tancats