ES BUSCA: El millor projecte de programari lliure

L’àgencia de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i la Secretaria de Politica Lingística, han convocat un concurs per tal de trobar el millor projecte de programari lliure.
El concurs, amb 100.000, en premis pretén fomentar la creació de projectes de programari lliure en llengua catalana. Compta amb 45 premis de 2000 destinats als estudiants universitaris, que poden presentar els seus projectes de fi de carrera, tesi, treball de màster, etc. Això sí, ha de ser en català com a llengua original i ha d’estar sota llicncia GPL o una compatible segons la Free Software Foundation.
També hi haurà 5 premis més de 2000 per als millors productes de programari lliure en català, elaborats per qualsevol persona física.
El termini per presentar els projectes va des del dia 1 d’octubre de 2005 fins el dia 10 de novembre de 2005.

Els comentaris estan tancats